4 ok, amiért az izmai nem növekednek (és keményen edzel)

0
1791

“Az egyének azt kívánjuk, hogy egy kiváló típusa, valamint általában szándékosan nem esznek elegendő, gondoltam, hogy ez segít nekik megoldani a kövér, valamint abs” állítja Dr. Majk Rasel, Tanácsadó, a srácok az Egészségi kiadvány az etetés.

“Vagy automatikusan létrehoz egy kalória hiány, kísérlet, egészségesebb, amit fogyasztanak.” Mindkét esetben az eredmény egybeesik: “Ha nem fogyasztanak elegendő lassíts anyagcsere, valamint a veszély, hogy pretrenirate, mert nincs megfelelő tápanyagot takarmány gyógyulás,” államok Rasel. “2 héten belül, tartalmazzák a mindennapi bevitel 150 300 kalóriával … a megfelelő marék mandula vagy protein szelet”, javasolt tölteni Rasel.

“2 hét után, egy további 150 kalóriát naponta marad rajta.” Lassan lesz, ez egy promóció, hogy segítsen ugrás a izomszövetek csapat a tömeg, valamint a nem a terület-különösen, ha a legtöbb kalóriát származik egészséges fehérje. (Harminc gramm minden étel tökéletes, a tudósok szerint a College of Texas.).

Találja ki, valamint a 6 leggyakoribb hibák edzés

Rasel emellett ajánlott, hogy a tartózkodási tartomány hogy Mary a százalék a zsír a szervezetben.

“Ha a testzsír százalékkal növeli csak egy százalék, kiszámíthatjuk a jelenlegi kalória-fogyasztás segítségével néhány alkalmazás számára a telefon, hogy továbbra is ilyen mértékben … ne adjunk még több kalória a napi étrend,” azt állította, Rasel.

UGRÁS A TESTMOZGÁST. Ha marad elég ideje a padon súlyok, előbb-utóbb hallani fogsz valaki a hardcore bildera, mint a mese, hogy a kardio megakadályozta építeni izom. figyelmen kívül hagyni, mert a bizonyíték, ennek ellenére tájékoztatása egy másik történet. Csak nemrégiben egy kutatás megjelent tanulmány a Journal of Applied Physiology, felfedezte, hogy 45 perc a kerékpáros fejlesztések utasítást adó tegovima az eredmény 14 százalékkal haladta meg az a mennyiség, a láb izmok. Végrehajtani csak erősítő edzés nélkül kardio program– doneće, hogy a növekedés csak 9 százalék.

Találja ki, továbbá cardio gyakorlatok csökkentik az izom

A DÖNTÉST. Ülj le a kerékpár! Három vagy 4-szer egy héten, vagy pár óra ezelőtt, erősítő edzés, vagy különböző más nap, teljes minimum 30 perc umerenog, hogy socointensive kardio program a pályán, futópad, evezős-Ergométer, vagy szobabicikli.

“Ez minden bizonnyal lehetővé teszi, hogy fokozza a szinten a hormonális szerek, amelyek ösztönzik az építési kezét,” állítja Dr. Harber, Tanár a Főiskolán kineziologije Tejlor, amely tanulmányozza a hatását cardio gyakorlatokat izom méretét.

Találja ki, Kezdő hibákat, amikor a tanulás. “Kardiovaszkuláris edzés indul a készülék izom növekedés gyakorlatilag ugyanolyan, mint a edzések súlyok nos, a teljesítmény, mind a két fajta edzés minden pár óra– nyilván van egy további eredmény, hogy a növekedés a kezét,” államok Harber. Hatékony gluteusi döntő nem csak tökéletesen feltöltését farmerke, ők a leghatékonyabb láncszem posteriornom, a különböző izom tömeg, amely kiterjed mentén az utolsó oldalon, a test, aktiválja a gyorsulást, így termel, többször tör ki, a hatalom.

“Halott lift, valamint a guggolás gluteuse oka közvetetten,” – mondja a tréner Bret Kontreras, író, a” Test súlya a stamina Training Anatómia. Ez arra utal, hogy még több hatalmat valamint a jobb eredmények mind a egészség klubban is azon kívül.

Egy új, szintén Rendkívül gyorsan azt jelenti, hogy építeni a legerősebb izomtömeg gluteusa! A végrehajtás megszüntetését is kúp.Friss kutatások, amelyek végeztek Kontreras valójában azt mutatja, hogy ez az edzés kiváltó gluteusesnažnije, mint bármely egyéb gyakorlat a test alsó.

“Nem csak az állóképességet, a különböző más izmok, mint amilyenek a hátán, mint igaz a halott deadlifts is íjak, így lift izmos súlyok,” államok Kontreras. “Továbbá, gluteusi alatt az állandó feszültség, ami felveti az energizer a növekedés.”. IMPROVIZUJETE. Férfi, hogy együtt haladjon, speciális képzési program, vagy edző, vagy egy könyv vagy magazin, jellemzően rögtönöz az igazság, hogy vannak ajánlott.

Tanulni, Tippek a hatékony edzés a szívósság

“Egyszerűen nem segítik,” államok Dan János, író, a Tömeges Egyszerű. “Tartalmaz minden sorozat vagy gyakorlatot folytatni, hogy egy kiegészítő program, amint vasárnap vagy 2 nem látja az eredményeket vagy egészül ki képzési nap ha kell, hogy a maradékot.”

Vonatok, ez egy rendellenesség, figyelemhiányos, a képzés, de az eredmény gyakran felhívni a fennsíkon. “Improvizovanje a gyakorlatok végrehajtása több köteg vagy képzés lehet iscrpeti, hogy győződjön meg arról, hogy nem tud a program, amely elvette,” azt állítja, John. “Ez az első fő oka annak, hogy sokan nem.” “A legtöbb program utolsó 6 hét múlva vissza, a siker kulcsa elviselni fel, míg a 6 hét” – mondja John. Fuss egy barát, vagy ismerős pár, a motívumok, valamint a célt, a végén, akkor is, ha az a cél, egyszerűen fénykép “után”.

Mi okozta az izom növekedés, meg kell, hogy:

  • hogy elősegítik az izmok, hogy ez kérdések alkalmazkodás
  • mišic opteretimo stimulusom nem vette igénybe
  • a mozgás az adott izom tömegét csoportok
  • dinamikus emelkedése sok erőt a képzés
  • a számú ismétlést, a gyűjtemény kell dolgozni, 6-tól 12

Sokkal több izom csapat, mint száz, mint a hátsó, felső test, valamint a lábam, jobb probléma, az egész képzés eredményeként nagyon fontos, ezért erősebb is gyakrabban, hogy oktassák. Növeli az izomtömeget lehet, hogy nem jön, ha ő is megsokszorozza, valamint misićna erők. Program hipertrofiju (izmoltság)– képzés a kisebb szilárdságú, magas hangerő, biztosítja squat2hypertrophy (emelkedik az izom rostok). Ebben a szakaszban, használati súlyok, hogy 70-80% – a az optimális rep (1RM ismétlés max … a tömeg, amely ezt a gyakorlatot lehet emelni, csak ha). A tömeg a sorozat 70-80% 1 RM szabály, képes 8-12 repeatings megszűnése előtt.

Így a különböző ereje minden bizonnyal sokkal több kötet képzési, hogy van. nagyobb számú sorozat, valamint az ismétlés. Ha kombinujemo rövid utazások a sorozatok között (45-90 másodperc) imaćemo hatékony serkentő, persze, a kiadás anabolikus hormonális szerek (hormon izomépítő). Ebben a szakaszban a képzés működik, hogy készítsen superserija.

Program izom állóképesség is súlyt erősítő edzés volt olyan, hogy mi ez a nagy intenzitású edzés (80% 1RM), általában lehetővé tesszük, 6 vagy kevesebb társainak, hogy kudarc. Nagy intenzitású edzés nagyon szó szerint igénylő, valamint, mivel a mennyiség az edzés, hogy van. a különböző sorok kellene kevesebb. Ez a legjobb teljesítmény miatt az a tény, hogy ez lehetővé teszi, hogy sokkal jobb visszaállítani az edzés között. Ebben a szakaszban a képzés a hangsúly a súlya, akkor a fennmaradó részt a sorozatok között kell már sokáig. A hangsúly ebben eleme a képzés végzett edzés, például a guggolás, halott lift, benčpress. Azok angažuju sok izom tömeget, majd egy erős ingerlés fokozására vonatkozó szívósság, valamint a tömeg. Erősebb, valamint sokkal rövidebb. Más szóval ez volt a megfelelő képzést nem kapott földet. A képzés 45 perc vezet elbocsátások a kortizol (hormonális ügynök katabolički bomlás), valamint a bomlás az izomtömeg szövet, illetve, hogy mi nem vagyunk az ő javára.