Mik az intelligens órák? Ismerje meg a Smart Watch technológiáját

0
2102

Ha azt gondoltad, hogy az intelligens órák a technológia legújabb csodája, akkor tévedtél. Az első órák megjelenése beépített számítógépes chipekkel a múlt század hetvenes éveinek kezdetéhez kapcsolódik. Az órák újbóli népszerűsítéséhez vezet az, hogy hihetetlen technológiai fejlődésük történt az elmúlt években.

Az intelligens órák által biztosított legalapvetőbb funkciókkal, például a számológéppel vagy a naptárral egészen a legkényesebb funkciókig, például mobiltelefonhoz való csatlakozáshoz és multimédiás tartalom lejátszásához, ezek az eszközök a mindennapi élet részévé válnak. Ahogy most megkarcoltuk az órák által nyújtott óriási lehetőségek felületét, olvassuk tovább és tudjuk meg, mi okozza az intelligens órák szükségességét minden modern ember számára.

Mik az intelligens órák?

Kezdjük azzal, ami elválasztja az intelligens órákat a normál óráktól. A számítógépes chip és a programok teszik ezeket a kis eszközöket valódi számítógépekké. Az intelligens órák által támogatott programok és alkalmazások sokasága segítséget nyújt a mindennapi tevékenységekben, például munka, utazás, sport és szabadidő. Az ezekbe az órákba beépített Bluetooth lehetővé teszi számukra az okostelefonokhoz történő csatlakozást, így a hordozható eszközön az éjjel-nappal elérhetők az összes alkalmazás.

Miben segíthet nekünk az intelligens órák?

  • Mint már említettük, az intelligens óráknak számos hasznos és érdekes funkciója van. Az egyik minden bizonnyal a navigáció. Az intelligens óratechnika lehetővé teszi a GPS navigációt, és megkönnyíti a navigációt a város ismeretlen részein vagy az útszakaszokon, útmutatást adva, hol és mikor kell fordulni.
  • Ezen eszközök másik érdekes és hasznos funkciója az, hogy könnyen megtalálja autójának telefonját vagy kulcsát. Bizonyára számtalanszor elvesztette a mobiltelefonját vagy az autó kulcsát, amikor csak sürgősen szüksége van rájuk. Csak annyit vesz igénybe, hogy néhány kattintással az intelligens órára kattint, és a telefon vagy a gombok csörögni kezdnek és megadják a pontos helyét.
  • Az intelligens órája a legjobb sport útmutató is lehet. Ezek közül az órák közül soknak van beépített pulzusmérője, amely nagyon hasznos a fáradtság monitorozása edzés közben. Az intelligens órákra telepíthető alkalmazások maroknyi értékes információval szolgálnak az edzés során. Néhány közülük a lépések száma, a megtett távolság, a szív működése és az éjszakai alvás minősége. Tehát, ha lépésszámlálót vagy fitneszérzékelőt szeretne vásárolni, vegye fontolóra az intelligens órákat, amelyek ezeknek és sok másnak a funkcióit biztosítják Önnek egy helyen, egy eszközön.

Egyes helyeken a mobiltelefonok használata tilos. De ez már nem jelent problémát. Mostantól az intelligens óráján keresztül láthatja a bejövő értesítéseket vagy üzeneteket. Akár telefonon is válaszolhat, akár elutasíthatja a hívást, válaszolhat üzenetekre vagy e-mailekre. Ezen eszközök némelyikének hangvezérlése is van, így hanggal vezérelheti telefonját még akkor is, ha nincs a közelben, vagy ha a zsebében van.

A zene és más multimédiás tartalmak órája formájában elérhetők lesznek a kezedben. A legtöbb intelligens óra képes csatlakozni a fejhallgatóhoz, így bármilyen tevékenység közben zavartalanul élvezheti a zenét. Vannak olyan alkalmazások is, mint a YouTube, amelyeken keresztül videókat játszhatsz. És hosszú utazások során egyes órák regisztrálhatják a fáradtság vagy depresszió jeleit, mint például az alacsony pulzus, és vidám dalt vagy vicces videót játszhatnak fel, hogy felvidítsák.

Maradjon hálózatban sokkal hosszabb ideig néhány intelligens órával. Gondolkodnia kell azon, hogy a telefonja mellett egy másik okos eszköz mit fog csinálni az Ön számára. Meglepődik, hogy ezeknek az eszközöknek az akkumulátora sokkal hosszabb ideig tarthat, mint az okostelefonokban. Egyes intelligens órák akár 10 napig is működhetnek egyetlen akkumulátor töltéssel. Ez egy nagyszerű alternatíva utazáshoz, amikor a telefon akkumulátora lemerül.

Samsung intelligens órák

A Samsung intelligens órák hosszú ideje a csúcstechnika az intelligens órák technológiájának világában. A kiemelkedő kialakítás és a mindenki ízlésének megfelelő modellek mellett a Samsung meggyőződött arról, hogy valóban egyedi tartalommal és funkciókkal látja el a felhasználókat. A sporttevékenységek, az üzleti és a napi elkötelezettség nyomon követésére, a multimédiás tartalom lejátszására szolgáló alkalmazások révén ezek az eszközök a mindennapi élet minden szegmensét lefedik.

Annak érdekében, hogy jobban megismertessük önökkel, mit nyújthatnak ezek az órák, a SAMSUNG Galaxy Watch 46 mm-es intelligens karórát választottuk, amelynek példáján bemutatjuk Önnek ezen eszközök összes előnyeit.

Stílus mindenki számára. Az intelligens órákat a szokásosoktól különválasztó egyik alapvető funkció az alkalmazkodás a helyzethez és a környezethez. Az intelligens órájának megjelenése rajtad múlik. A beállítások lehetővé teszik a tárcsa számos felületének és hátterének kiválasztását, így bármilyen alkalomhoz vagy ruházat-kombinációhoz testreszabhatja. A tárcsa állítható megjelenésével lehetősége van olyan szíjak cseréjére, amelyek maroknyi színben és formában vannak.

A napszaknak nincs jelentősége. A Samsung Galaxy Watch egy állítható képernyővel rendelkezik, amely fényre reagál. Függetlenül attól, hogy fényes nappali órákban nézi az órákat, vagy éjszaka teljes sötétségben – mindig egyértelműen látni fogja, hogy mikor van az idő, valamint az akkor megjelenő más tartalommal is. A SAMOLED képernyő beállításával ezt elérheti anélkül, hogy bármilyen gombot kellene megnyomnia.

Az Ön személyi edzője

Az intelligens óra intenzív és minőségi edzéské változtatja az idejét, amelyet az Ön igényei és lehetőségei alapján számolnak. Ennek a készüléknek az a célja, hogy segítse a lehető legjobb edzést a lehető legkevesebb tervezéssel és előkészítéssel. Ez a képessége a pulzus mérésére és 6 különféle tevékenység monitorozására edzés közben. Ön dönti el, hogy választhat-e a 39 olyan tevékenység közül, amelyek nyomon követhetők és kiképzhetők, míg az osztály számol az ismétlésekkel.

Az ismétlések követési lehetőségei mellett a Samsung Health opció mellett edzés közben is gondoskodik az egészségéről. A pulzusmérésen kívül ez az opció lehetőséget ad az elégetett kalóriák és a pulzus mérésére is világszerte. Ennek a lehetőségnek a használatával az edzéseket testreszabási lehetőségeihez igazítják, csökkentve ezzel a sérülések vagy a test túlterhelésének kockázatát.

Minőségi alvás. Az éjszaka az az idő, amikor a legtöbbünk pihen, alszik és pihen. Ez nem a helyzet az intelligens Samsung Galaxy órával. Éjszaka nagyon aktívvá válik, és négy különböző szakaszban figyeli az alvás minőségét. Amikor felébred az óráján, elolvashatja az összes információt az alvás minőségéről, valamint tippeket annak javításához.

Napi asszisztense. Azok számára, akiknek napjai túlterheltek kötelezettségekkel és 24 óránál tovább tartanak, ez a készülék megfelelő megoldást kínál. A Samsung Galaxy Watch felébred veled, és megmutatja a napi napi jelentést. Megtudhatja az elkövetkező napi időjárás-előrejelzést, a napi ütemtervet, valamint az emlékeztetőből származó információkat. A „My Day” elnevezésű opció megjeleníti a következő 10 óra ütemezését, egyedi valós idejű interaktív nézetben.

És amikor a nap véget ér és itt az ideje pihenni, az óra napi jelentést fog mutatni neked arról, amit aznap csinált. Ezen felül kap egy alvásminőséggel kapcsolatos jelentést, egészségügyi jelentést és az adott napra vonatkozó emlékeztetőket.

A lehetőségek végtelenek. Az összes kiemelkedő funkció mellett, amelyeket ez az eszköz nyújt, fel kell tüntetni a kalandos oldalát is. A GPS navigáción kívül, amely útmutatást ad az utazáshoz, olyan funkciókkal is rendelkezik, akik szeretnék elhagyni az aszfalt utat, és kissé szélsőségesebb körülmények között élvezni. Légnyomásmérő, valamint egy magasságmérő, amely megmutatja a magasságot, szó szerint kéznél lesz a kalandodban. És amikor a körülmények még extrémesebbé válnak, az esőállóság és az 5 atmoszféra nyomásig tartó vízállóság több mint hasznos.

Amikor azt mondjuk, hogy a lehetőségek végtelenek, akkor valójában ezt értjük. Az intelligens órákhoz elérhető alkalmazások száma nap mint nap növekszik. Önnek kell kiválasztania azokat, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek, és kihasználhatja ennek a kiváló eszköznek a teljes potenciálját.