Borotválkozás minden

0
1884

Még sok a iránymutatások ez a viszonylag egyszerű eljárás nem is ismeri el, hogy a szakértő. Itt van néhány árnyalatokat. Annak meghatározása, hogy távolítsa el a nem kívánatos növényzet, ne feledje, hogy a haj növekedését, mint sok más dolog az, hogy a nők teste, attól függ, hogy a holdciklus.

Ezért a vágás lábát egy olyan időszakban, amikor a Bolygó műholdas alakul ki egy hónapban, hogy továbbra is fenntartja a bőr sima, sokkal hosszabb, mint maga a hold. Továbbá ezt az igazságot hosszú korábban megszűnt lenni ezoterikus:

Ma számos szépségszalonok javasoljuk, hogy a látogatók előtt regisztráció szőrtelenítés, lásd a hold menetrend

  • Borotva – a konzervatív. Vágás az egyik leggazdaságosabb, valamint a leggyorsabb azt jelenti, hogy megbirkózzon a gyűlölet. Nesumnjiva még egy előnye a módszernek, hogy nem sérült meg. Mindazonáltal, ez a kezelés vannak hátrányai, amelyek a fő rövid távú hatása. A végén, amikor a vágás, a lámpa továbbra is, valamint az is, szó szerint a 2. nap láthatja, a bővülő hajszálat. Ha nem fél ezt az igazságot, a legvalószínűbb, hogy a kereskedelem igazi gépek. Emlékszem, borotva, kiszárítja a bőrt, kiszárítja a bőrt, vedlik. Ahhoz, hogy a folyamat olyan kellemes, mint lehetséges, a fiúk, a gép válassza ki a speciális női. Ilyen borbélyok nem trükk a szállítók, mint egy igazi aggodalom a kényelem. Felszerelései közé tartozik a több, lapátok, hogy adja kiváló minőségű szőrtelenítés anélkül, hogy károsítaná az érzékeny nők bőre. Ha obrijete haj, a lábak vagy a terület bikinija, a mozgás a készítő, csak abba az irányba, a haj növekedését! Vagy más, esetleg megszerzése ingerlékenység. Amikor a hónalj, a haj nő a 2 utasításokat, így őket először obrijte az egyik irányba, majd a másikba.
  • Viasz – a bátor. Megszüntetése növények voskastim bitumen technika, a bátor nők. Technológia megfelel: hevítik, az anyag omotava a haj azután, hogy lemegy, poslušavajući egy hölgy kezét, aki hozott egy döntést, hogy az ilyen kínzás húzza čekinju a fény. Az eljárás fáj, még a kellemetlen kompensiruet hatása. Gyantázás után a bőr továbbra is sima két hétig. Ha kiválasztja ezt a technikát, hogy ellenőrizzék a növényzet, akkor kell költeni a pénzt, annak a ténynek köszönhető, hogy az egyik gyógyszer a helyeken nem lehet depilirana. Haja a lábam szabadul meg a viasz csökkent, valamint az átlagos olvadáspont (40-60 ° C), a hónalj, valamint bikinija – magas (70 ° C). Gyorsan előtt, hogy a kezelés ne felejtsd el, hogy megszabaduljon a bőr különleges orvosolni a problémát, próbálja működtetni annak érdekében, dezinficirali. 3-4 nap után epilacije, nem valószínű, hogy a szauna, a Szolárium, valamint a medence, vesz egy forró fürdőt, valamint a rajta szintetikus underclothing.
  • Talán sissy – Ha bizonytalan a fájdalom, ami unpreventable során a viasz, de készen áll, hogy borotválja mindennapi, usvajajte depilatorne krémek. Tioglikolnu van sav, ami valójában liquifies a haj. Minden, ami továbbra is a “gyapjú” után ilyen teljesítményt, ki kell küszöbölni egy spatulával, vagy mossa le vízzel. A nyilvánvaló előnye, hogy ez a epilacije, hogy a hegye a haj válik, kerekebb, mint a vágás, ami azt jelenti, hogy a fejlesztés nem lesz felismerhető. Még emlékszem, a krémek kell figyelnünk: csak a perederish a bőrt, ha biztosított, hogy a gyulladás. Ezért, mosás, 10 perc után, sem később. Néhány depilacijske krémek, fokozza a bőr szintű érzékenység UV sugárzás is, következésképpen nem megfelelő használat a nyári szezonban.
  • Epilátor – haladó. Ha nem szeretné, hogy szórakoztassák a viasz, krémek, valamint hiszem, hogy borotválkozás predrevolucionarna módszer a harc haj, vásárlás epilátor. A csoda gép használata egyszerű, a legfontosabb, hogy kiküszöböli a nemkívánatos növények élete pár hét múlva. A legtöbb priborchikov Általános működő koncepció: a rendszer áll fordult dob, acél terminálok, amelyek, mint a kullancs, a ragaszkodás is a rövid haj is távolítsa el őket a villanykörte. Annak meghatározása, hogy megvásárolja epilatora, válasszon egy terv, a két fordulási sebesség. Először csökken, megszünteti a haj sokkal kevésbé kellemetlen, valamint ennek következtében óriási kezdőknek. Miután a bőr kerül használata a kezelés, meg lehet változtatni, hogy a második sebességet. Továbbá ajánlott alacsony megfordul a haj megszüntetése a fürdőruha is aksilarnom régióban, továbbá, hogy megszabaduljon a rövid haj, ami minden bizonnyal, hogy egyszerű osztani a nagy sebesség. A legtöbb epilatora célja a módszerek érzéstelenítés.

Néhány modell adapterek, amelyek masszázs a bőr. A mix számos más megtalálható, vagy leszerelhető tartály víz vagy gél kesztyűt. Továbbá, ezek a mások pedig fenn kell tartani a hűtőben. A 3. választás az érzéstelenítés, egyedi védelmi rendszer, amikor a bilincsek vannak beágyazva egy speciális modul, amely a nyomás, a bőr is lehetővé teszi, hogy emelkedik a szőrszálak.

Szakértői szempontból. Anna Sumets, bőrgyógyász, valamint kozmetikus a BON ELEGÁNS-ben: Bármelyik megközelítés a haj megszüntetése használ, nem hanyagolja el, hogy valójában nem törölték allergia. Ez különösen igazi depilacijske krémek. Ne felejtsd el, ők fantasztikus kémia, ami azt jelzi, hogy fennáll a veszélye, gyulladás, irritáció, bőrpír. Szóval, mielőtt kedves razmazate lábak kihasználva az eszköz, ne légy lusta, hogy ezt a kísérletet. A csökkenés a gyógyszer a borítón a csuklóját, majd várjon legalább néhány órán belül (lehetőleg végül). Folytassa a megszüntetése a halom, azonban csak akkor, ha nincs bőrpír.

Milyen technikákat a szőrtelenítés a testen?

A legtöbb nő aggályos az, hogy távolítsa el a nem kívánt szőr a lábát. Szépségszalon ellátási különféle terápiák, ami biztosan segít hosszú ideig, sőt örökre el haj. Többek között a környéken megközelítések, eltávolítja a felesleges haj, a legnépszerűbb vágás lábát.

Mindazonáltal ez a módszer nem az egyik legmegbízhatóbb, valamint a hosszú távú, meg kell borotválni a lábam napi rendszerességgel. Még akkor is, ha nincs ideje, hogy látogasson el a szépségszalonban, eltávolíthatja a nemkívánatos szőrt a lábakat egy hosszú időszak, valamint a házban. Valamint vedd fel a kardot, ez nem hívott.

A természet valójában előállított haja, a teste, csak az emberiség izmislilo különböző egyéb fogalmak – divat, valamint a fellebbezést. Igazából, ebből következően, mivel a régi szép időkben, a valós szex úgy véli, hogy egy női test nem lesz haja, annak a ténynek köszönhető, hogy velük nehéz, hogy jól nézzen ki, de király. Szerencsére a modern hölgyek nem kell gumi, minden lehetséges módszert, ősi varázsa, hogy kielégítse a hajad, mert számos bezbolnih módszerekkel megoldani ezt a problémát.

Ma már minden bizonnyal kiderül, hogy megszünteti a haj a lábát anélkül, hogy egy borotvát, a ház nagyon kis költség. Kezdjük a legegyszerűbb módszerek, amelyek nem hoznak létre semmilyen problémát, még a nők, hogy soha nem járt szalon.

Előnyök a szőrtelenítés, a lábak nélkül borotva

Hogy megszüntesse a hajat a lábad, akkor használja megközelítések, viasz, epilacije. Hámlás az a folyamat, hogy megszabaduljon a látható eleme a haj. Módszerek közül ez a típus magában foglalja, hogy használja a különleges krémek, csakúgy, mint a borotválkozás.

Annak ellenére, hogy a hatása az ilyen rövid távú kezelés, megvan a maga előnye: naponta egy bővül a kereslet a mobil házi készítésű fotókat, elektromos, valamint szintén lézer mini epilatorima. Speciális eszköz “felismerni”, hogy pontosan hogyan kell megszüntetni a haj a lábát anélkül, hogy egy pengét is, anélkül, hogy az a követelmény, megnézni egy szépségszalon.