Gyógyszeres kezelés a merevedési zavar a PCM

0
2294

Számos típusú gyógyszereket használni, hogy a merevedési zavar, a betegségek, a gerincvelő (PCM). A szildenafil (vijagra) fontos szerepet játszik a terápia az impotencia a férfiaknál. Mi sildenafil. Szildenafil egy megelőzés 5-ös típusú foszfodiészteráz (PDE 5), hogy megáll a fizikai romlás a glükózamin-6-foszfát. Gyorsan hozott után szóbeli menedzsment körülbelül 60 perc előtt várható a közösülés. Sok megbízható férfi, aki képes elvégezni refleksnu erekció. Lehet támogatást, hogy megszerezze az extra szilárd és kód fenntartani az erekció beszivárgás.

Sildenafil ellenjavallt azok a férfiak, akik nitrát veszélye miatt a kiterjedt alacsony vérnyomás. Számos srácok a feltételek a gerincvelő csökkentette a vérnyomást, ez a reprezentatív kell propisivati óvatosan. Továbbá, hogy ez a gyógyszer nem javasolt az emberek, hogy a tapasztalatok szív-betegségek. Egy mellékhatása, hogy figyelhető meg az egészséges egyének áll a gyulladás az arcon, dispepsiju, a frusztráció, valamint esztétikai zavarok.

Mert a bevezetés Sildenafila, különböző más medikamenti a PDE 5, mint egy Tadalafila (Cijalis), valamint Vardenafila (Levitra) már hatékonyan használni, hogy fokozza a kiváló minőségű, erekció. Ezek a gyógyszerek hozzák 2 órával a szexuális tevékenység előtt, hasonló eredmény tágítása, a vérerek, a pénisz pedig népszerűvé vált az elmúlt években. A Tadalafil különösen kiemelkedő között a fiatal emberek, mivel a hosszú ideig marad a szervezetben, mint 36 óra alternatívák, hogy spontaniji technika szex kapcsolatos partnerség. Nemrég bevezetett kisebb méretű adagok Tadalafila, s hozott a mindennapi megőrizni gyógyító fokos hosszú ideig. Napi adag Cijalisa azt javasolta, hogy a fiúk, akik szexuális energikus, több mint két alkalommal egy héten.

Intrakavernozna lövés kezelés

Kezelés interkavernoznom fecskendő, amely tartalmazza papaverina, fentolamina alprostadila, valamint a jóváhagyott, valamint a hatékony terápia impotencia. A felfedezés, hogy ez a terápia a követelményeknek a javaslat a urológus.

Először is, az egyének nyújt egy kis adag farmakológiai ágensek, illetve az adagot növelni, amíg szerezni egy megfelelő merevedést a közösülés. Egyes esetekben egy mix a több képviselői, találkozó. A hímvessző választás: mivel mind a társak kellene, hogy megfelelő képzés. Sok férfi valójában tetraplegijom gyengülése a funkció a kéz, így szükség van egy társ, aki várja a csapatmunka a lövés ubrizgala.

Egyesek gyakran károsodott előfordulhat, enyhébb, kellemetlen érzés az injekció beadásának helyén, injekció. Fibrózis a pénisz is veszélyek közül intrakavernozne kezelés annak érdekében, hogy elkerüljék az ilyen nehézségek, a férfi vagy a társ kell, hogy tartsa a hely, ahol ő volt az injekció egy pár perc.

Transuretralna terápia

Sokkal több, a közelmúltban rendszerek transuretralni bemeneti képviselői, amelyek eredményeként az impotencia, minden bizonnyal lesznek jóváhagyva. Medikamenti, amely jellemzően alprostadil, amellett, hogy a húgycső, a szexuális tevékenység előtt tesz egy kis kört. Ez a terápia általában nem hatásos, mint intrakavernozna kezelés is lehet létrehozni, égő érzés a férfiak, hogy van érzés, a pénisz. Sok hímek nem elégedett keménysége erekció pedig általában ez a kezelés nem javasolt.

Férfi, hogy odahnu: Találtam egy gyógymód a kezelésére merevedési zavar! Dán tudósok úgy vélik, hogy ez megoldja a problémát az impotencia nyisd ki az új őssejtek. Injektiranjem 20 méter az őssejtek a bázis a pénisz visszaállíthatja az ideg, aztán a kapilláris.

Ez a kezelés az egész kapcsolatot test is többet tesz, mint vijagrom lehet elérni

Szerint a Brit Sunday Times, a kezelés jelenleg fel a srácok, hogy a rákos sejtek kell szabadulni a prosztata. Ennek eredményeként az eljárás elmondható, hogy a degeneráció az idegek, valamint a kapilláris a pénisz, ami menetrend ezt a drága.

Professzor Soren Sheikh Igazgatója, a dán Központ regeneratív gyógyászat, mondja megint dobijena funkciója a pénisz tartott, több mint egy év, de azt tanácsolja, hogy a szükséges szűrési hosszú ideig, hogy készítsen egy végső értékelés. Tudjon meg többet vonatkozó, a kezelés Sheikh program, a konferencia az Európai Szövetség gének a reproduktív orvoslás is embryology, hogy marad-júliusban kerül sor Barcelonában.

Hozzáteszi, hogy a terápia segítségével az őssejtek lehet a támogatás számos ember, hogy merevedési zavar miatt számos más betegség:

  • diabetikus problémák,
  • szívbetegségek,
  • a magas vérnyomás,
  • vagy csupán ennek eredményeképpen az öregedés.

Az őssejtek alakulhat a különböző szövetek, a test, pl., idegek, máj, vese, szív sejtek … meg is olyan hatékony, mint az építőiparban a kapilláris. A kezelés során, lipo eltávolítja a zsírsejtek a hasi fogat üreg. Azok után, hogy centrifugiraju, ők külön őssejtek, hogy injektiraju a pénisz, a vese, a jelentések a Táviratot. Az elmúlt két évtizedben egyre növekszik az érdeklődés a kezelés, az őssejtek. A tudósok mégis figyelmeztető, hogy évekig tart, a kutatással kapcsolatos, hogy a valódi kezelés. Tanár Sheikh gond az, hogy a vizsgálat jelenleg is jól megalapozott, azonban ezzel a terápia hosszú.