Köszönet a lassú sütés megidéz egy elsőrangú csemege is hús éretlen,

0
1299
Valaki jobban szereti a húst a sütés előtt felhívni egy éles sear a kövér

Az elmúlt néhány évben a hit az ételek a gulyás,

A sütő nélkül keverés, így egyre több szélesíti a lassú főzés hús pontosan, hogy ez a módszer funkciót, illetve hogy mit lehet használni a rövid cikk Általában meghatározza, hogy a lassú előkészületek a jogosult, hogy az egyes hús nem csak a halak, valamint a kifejezetten illik a marhahús!.

Az elmúlt néhány évben a hit az ételek a gulyás,

Sőt a darab különben online hírnevét szerez kemény, neukousatelného, low-grade típus lassú braising minden bizonnyal biztosítani egy igazán lágy, puha, zamatos ragu, sütés ismét készítse elő a veszélyeztetett darab azonban nemkívánatos elemeket, mint például a szárak, bordák, vagy általában az első húst egyszerűen kitűnő bankot, vagy serpenyő félsz, hogy kell egy plusz költséges, konyha berendezések a amolyan lassú tűzhely, gyakran értettem alatt a magyar besorolás a lassú kályha vele, az valószínűleg közel egyszerűbb, de szintén anélkül, hogy-csakúgy, mint a hasonlóan jó eredmények általában nem plusz munkát az egyetlen dolog.

Amit lassú főzés vagy braising szüksége van egy minőségi köszöntő pán a borító lehet, továbbá hasznosítani alufólia, ha jól rögzítve, ideális esetben egy vastag bázis, valamint a jól vezető termék. Lenyűgöző a időtlen színészek vas edény, serpenyő, fantasztikus, meg is több a kő vagy a kerámia edény, azonban igazán kiváló minőségű, szánt sütés, meg is van, hogy egy megfelelő fedelet egy közönséges acél edény is, természetesen, nem meleg, majdnem olyan jól, mint a fent említett termékek, tehát a loading a bankot minden bizonnyal mellőzzék egyaránt.

Pontosan az hogy a lassú melegítés működik marha húst tartalmaz,

A kollagén, amely a legjobban megérteni a szár vagy az arcát ha megfelelően nerozpustíte, minden bizonnyal, hogy a hús kemény, mint a természetes bőr egyszerűbb a hús stařeného kifejlesztett, amelyek azonban gyakran hajlamos arra, hogy sokkal drágább, valamint a legtöbb tuti, hogy keresse meg bármilyen hentes boltban.

Pontosan az hogy a lassú melegítés működik marha húst tartalmaz,

Szóval van egy második lehetőség a lassan sült, majd a párolás az egész módszer attól függ, hogy a valóság az, hogy csökken a hőmérséklet leírt szabályos az étel, ami meghosszabbítja a haza időben a kályha. Készül tönkretenni sok tápanyagot, valamint az eredmény puha, sérülékeny hús, zamatos sült lehet lebontani a vágás során. A koncepció ugyanaz továbbá funkciók is a lassan mozgó húzza a sört, ez a stratégia teszi számos kedvenc szárított marha-vagy sertéshús lehet próbálni a szaggatott sertéshús vajas bulkami.

A kiválóság, a lassan mozgó előkészítése a led módszer sous-vide, amelyben a források nem egyszerűen hús– készülnek valójában nagyon hosszú ideig (marhahús steadly 10-12 óra), alacsony hőmérsékleten, általában a kettő között 60-85 ° C-on, valamint zavakuované egyenesen a csomagokat. Minden a húst sózzuk, majd fűszerezzük, csak azt, hogy hogyan vagyunk szokva, valamint elhelyezkedés a pörkölés serpenyőben. Körül biztosítani kell zöldséget vagy gombák, valamint, ha nincs hús csíkos, így számos olyan tbsps olaj.

Akkor tartalmaz egy kis vízzel, vagy húsleves de tényleg csak elegendő ahhoz, hogy az alján volt, körülbelül 5 mm-es réteg, elhelyezni az is, hogy a fűtött sütőben 150 ° c-on. 1,5 kg elem marhahús far hívások 3. 4 óra, kisebb méretű darabokat, csak sokkal kevesebb. Közben jó hús vonatkozó egyszer vagy kétszer egy óra, hogy a túlcsordulás, valamint igényeinek megfelelően a vizet, vagy sört, hogy fokozza ha nem kívánja folytatni a felület teljesen erős kéreg, a sült egyszer vagy kétszer számíthat váltakoztak oldala, amely merítsük bele a sütni hatékonyan felkészülni.