Értékeli hogy a sült lesz egy extra erős kéreg,

0
850
A hőmérséklet szinten annyira lecsökken,

Valaki jobban szereti a húst a sütés előtt felhívni egy éles sear a kövér

Valaki jobban szereti a húst a sütés előtt felhívni egy éles sear a kövérDe ez egyáltalán nem szükséges csirke mindig rengeteg nélkül browning, valamint a sütés befejezése előtt 1,5 kg baromfi minden bizonnyal szükség körülbelül 90 perc, 3 kg kacsa vagy liba vonatkozó 3,5 óra, szabadulj meg a fedél lehetővé dopéct kéreg. Azt szeretné, hogy gyümölcslé, kiderül, elhelyezés, valamint folyadék, amely minden bizonnyal lehetővé teszi a húst, valamint a zöldségek után dopečení egy kicsit a nagyításhoz, majd megpuhítani, vegye ki a húst a sütés étel, vagy vegye ki is a zöldségeket. egy személy lé kombinálva zöldségek, a különböző más dobja ki az elégedett az íze, ami adott, hogy a lé a húst, hogy valaki elhagyja a módszer ez.

Tartalmaz néhány kocka hideg vaj is egyszerűen egy lassú kelés szakács megfelelően szakács lé lehetővé, hogy feloldódjon. Vaj liquify a megoldás, amely felismeri nos, amikor a vaj feloldja a serpenyőbe. A lé tartalmazza a finom creaminess néhány mintha lassabb ott is sokkal súlyosabb lassú sütés, amikor a sütő beállítása 90 ° C, ideális a hús kövérebb, vagy a nagy mennyiségű kollagén, mint például a bordák, vagy a lábam. Kapcsolatos 2kg darab húst sózzuk, bors, tedd a zöldségeket vagy egyéb alkatrészek egyenesen a nepřikrytého sütés étel, valamint beavatkozás nélkül süssük körülbelül 14 óra teljesen puha.

A hőmérséklet szinten annyira lecsökken,

A hőmérséklet szinten annyira lecsökken,Hogy nem olvad, sem a meleg keresztül, valamint a lé hagyja magát húst, bármilyen zöldséget ha van egy kisebb tétel, a sütési idő, nyilvánvaló, hogy lerövidíti s hogy ez a fuldoklás csakúgy, mint a sütés ha gulyás, pörkölt, bologna vagy más pörkölt, minden készen áll a fű, ahogy régen, akkor přiklopený pot szemben a párolás a tűzhelyen elhelyezett fűtött sütőben 150 ° C, valamint általában körülbelül három óra kell sütni. Míg az étel a sütőbe kell minden percben, hogy keverje, valamint még néhány esetben éget a sütőbe, csak egy kicsit jobban baste a vizet, vagy sört, aztán lehet, hogy a három órás szünetet.

Ha a végén, amikor a hús fáj az ízlése, a szósz is vizes, szabadulj meg a burkolatot, ami lehetővé teszi, követelményei szerint körülbelül 20 percig a tűzhelyen a folyadék elpárolgott. Idő nyilvánvalóan vegye pusztán egy jel alapon ez attól függ, hogy mennyire vizes a szósz szembe, hogy a látás a megfelelő maradt van egy kis ízelítőt a lassan mozgó sült hús kattintson bármelyik típusú web link ebben a rövid cikkben, majd utána csak a jó ízlés, amire vágysz.

A szerkezet a grillezés, természetesen, van a húsra, de a házi készítésű hamburger jönnek, hogy egy jelentősen kedvelt úti cél a darált húsból nem is fél a szakács Zdeněk Pohlreich mi tudjuk, mit fogyasztanak, ez minden bizonnyal az lesz a legjobb, ha a marhahús grind magad. Ha azt szeretné, hogy a hús minősége, sovány, nem kell az egészet tojás vagy zsemlemorzsa.

Egyszerűen friss hús a plecka,

Egyszerűen friss hús a plecka,Amely időszak a durva szemcséjű francia mustár, só, környezetbarát bors, worcesterem -, illetve kaptunk egy fantasztikus dolgok a burger. A hús, megérdemli, hogy egy finom kéz kevert is készített sütemények, jó lesz egy kis pihenés a hűtőben előtt készü a kezdéshez grill a húst meg kell pihenni, miután étel elkészítése előtt kínál az elején a főzés, hogy hagyja őket békén, hogy dolgozzon, mint az egyéni kissé a rácsot, ha ez a koncepció maradunk együtt, teljesen feladja.

Ezt követően egyszerűen nahřejeme minőségű fehér kenyér előtt bélés dörzsölje a vágva egy zsemlét mayo, valamint obložíme kombinációja levél fejes saláta, paradicsom, kerekek friss hagymát mi van, ha nem szereti a hamburger ha nem ilyen, mint a hamburger, a klasszikus steak a hátszín. Az igazgató azt javasolja, hogy elment a legalább két, valamint egy fél centiméter magas, valószínűleg éves egy mozsárban, hogy felkészítse a szószt a minőségi olívaolaj, rozmaring, oregánó, valamint kakukkfű, s ez a fantasztikus környezet-barát beillesztés réteg a szelet hús.