A fogyás fontossága?

0
713
7

A fogyás nagyon egyszerű. De néha nehéz eljutni oda. Sokan fáradhatatlanul keresik a megoldásokat a túlsúly csökkentésére. A kívánt eredmények eléréséhez azonban elengedhetetlen az akaraterő. Ez lehetővé teszi, hogy önmagával igényes legyen a célok elérése érdekében.

A fogyás követelménye. Ha komolyan veszi a fogyást, fontos, hogy áldozatokat hozzon . A túlsúly okai általában rossz étrend vagy fiziológiai problémák. Bármi legyen is az oka, eltökéltségre lesz szükség, hogy megkapja az Ön számára beállított eredményeket. Meg kell hátat bizonyos jó örömök, mint a gyorsétterem, édességek, cukros italok, valamint az összes zsíros elemeket.

A testmozgás további segítséget jelenthet a felesleges kilók leadásában

1Meg kell, hogy húzza meg az övet, majd végigvezeti, hogy az élelmiszerek, amelyek segítenek a fogyás. A testmozgás további segítséget jelenthet abban, hogy elveszítse az extra fontot. Érje el céljait, hogy jól érezze magát. Ha van akaraterő, akkor lehetőséget ad arra, hogy gyorsan elérje céljait . Van néhány dolog, amit félre kell tennie, hogy maximalizálja a siker esélyeit. Az akaraterő az alapvető építőelem, amely segít abban, hogy sikeres legyen . Amikor elkezdi gyakorolni a fogyást, előfordulhat, hogy eljön az idő, amikor nem akarja folytatni . De az akaraterő révén mindig sikerül, ha motivált vagy.

Az étrend végén az eredmények magukért beszélnek. Ha követi az összes olyan iránymutatást , amelyet magának állított be, elkerülhetetlenül javulást fog látni a testében . Fontos az egészséges életmód, valamint a gyümölcsök és zöldségek rendszeres fogyasztása. Azt is tanácsos sok vizet inni. Évtizedek óta azt hitték, hogy a” cardio ” a legjobb testmozgás a fogyásért. Ezt követően, erősítő edzés tartották számon, mint egy módja annak, hogy éget” edzés utáni ” kalóriát, valamint növeli az anyagcserét.

Az eredmények azonban azt mutatják, hogy a kardiovaszkuláris és izomgyakorlatok kombinációja a legjobb módja annak, hogy javítsuk testösszetételünket.

Tehát míg a kardiovaszkuláris edzés magasabb kalóriatartalmú kiadást eredményezhet, az erősítő edzés beépítése a képzési programba növeli a hosszú távú esélyeinket a fogyásra és a súlyunk fenntartására. A súlycsökkenésen túl az erősítő edzés előnyei is sokak.

Ne feledje, hogy a testmozgás önmagában, bármilyen típusú is, jelentős fogyáshoz vezethet.

2Ennek ellenére ne feledje, hogy a testmozgás önmagában, függetlenül attól, hogy milyen típusú, nem vezethet jelentős fogyáshoz. A kiegyensúlyozott étrendnek az egyenlet részét kell képeznie. Ha fogyni szeretne, végül el akarja veszíteni a zsírt. Másrészt, ha lefogysz, nem csak a zsírt veszíted el, hanem a vizet és az izomzatot is. A testépítés egyik szerepe tehát az izomtömeg elvesztésének csökkentése vagy megakadályozása.

Ha csak az étrendünkre összpontosítunk a fogyás folyamatában,az izomtömeg csökken. Ha elveszítjük az izomtömegünket, kevésbé leszünk hatékonyak a napi tevékenységeinkben, valamint a kardiovaszkuláris edzésben. A kalóriák elégetése ezután nehezebbé válik, és fáradtabbnak érzi magát ugyanarra az erőfeszítésre. Igaz, hogy az izom viszonylag aktív szövet, vagyis folyamatosan fogyaszt kalóriát (energiát), ha csak a testtartásunkhoz szükséges izomtónushoz szükséges.

Az izomtömeg elvesztése után csökken az anyagcserénk, ami nyugalmi állapotban kevesebb kalória kiadást eredményez, a további zsírégetés pedig nehezebb. Az anyagcsere csökkenése azonban normális, ha lefogy. Azzal, hogy könnyebbek vagyunk, kevesebb energiát fordítunk a mozgásra, és kevesebb sejtünk van, hogy “táplálkozzunk”. Másrészt a testmozgás hiányában az anyagcsere csökkenése hangsúlyos, és növekszik a súly idővel történő visszanyerésének kockázata.

Az anyagcserére gyakorolt hatása mellett az izom jelenléte a szervezetben lehetővé teszi számunkra, hogy többet érjünk el egy nap alatt, ezért több kalóriát égetünk anélkül, hogy fokozott fáradtságot éreznénk. Az erősítő edzés megkönnyíti a kardiovaszkuláris edzés elvégzését is, mivel az erősebb izmok növelik az ilyen erőfeszítés fenntartásának képességét.

A kiegyensúlyozott étrend elengedhetetlen a fejlődéshez

5Azáltal, hogy a súlyzós edzés a rutin, mi javítja az izomerő és a kitartás. Ez megkönnyíti a mindennapi tevékenységeket,a testmozgás iránti vágy pedig természetesebb. Edzés munka után, séta vacsora után, hétvégi kerékpárút, ezek olyan tevékenységek, amelyek fokozatosan megjelennek a mindennapi életünkben, segítenek fenntartani a súlyunkat. A végén többet mozgunk, többet költünk, jobb formában vagyunk, sokkal jobban érezzük magunkat.

Tudja, hogy az izom térfogata kétszer olyan kicsi, mint a zsíré. Tehát egy izmosabb testnek kisebb kerülete lesz, mint egy kövérebb test, ugyanolyan súlyért. Ezért fontos, hogy a testösszetétel javítására összpontosítsunk, nem pedig kizárólag a zsírégetésre. A hosszú távú előnyök többet fizetnek. Add erősítő edzés az edzés legalább 2-3 alkalommal hetente, és élvezze az összes többi előnyeit erősítő edzés, beleértve: jobb csontsűrűség, csökkent ízületi problémák, jobb testtartás, jobb egyensúly, csökkent inzulinrezisztencia, vérnyomás szabályozás, csökkent a depresszió kockázata, csökkentése bizonyos rákok.

Konkrétan, lehet integrálni a teljes testépítés ülés, vagy akkor is integrálni kombinált ülés, mint áramkörök és Bootcamps, amelyek egy nagyszerű módja annak, hogy a munka a kardio és izom szinten, és elégetni egy csomó kalóriát. Tehát, ha a vágy, hogy lefogy, ne feledje, hogy a kiegyensúlyozott étrend elengedhetetlen lesz a fejlődéshez, egy jól megtervezett edzésprogram mellett, amely az Ön állapotához igazodik, amely magában foglalja a kardiovaszkuláris gyakorlatok megfelelő részét.

Ne habozzon, kérjen segítséget egy duó táplálkozási, személyi edző, hogy végigvezeti Önt az életmódbeli változások. A Nautilus Plus-nál hozzászoktak ahhoz, hogy együtt dolgozzanak a legjobb eredmények elérése érdekében, tiszteletben tartva a tempót.